pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności....
Księgarnia »
Książki »
podręcznik:

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 288 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302135873
ISBN: 978-83-0213-587-3
Data: 2013-09-04
56.86 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1 - Anna Kmiołek - opis podręcznika:

Zakres: 1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności) Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych, zasad przechowywania artykułów spożywczych.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności...."
Anna Kmiołek - autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni - okładka książki
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. - okładka podręcznika
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik... Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Produkty podobne:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz