pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności....
Księgarnia »
Książki »
podręcznik:

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 288 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830213587352
ISBN: 978-83-0213-587-3
Data: 2013-09-04
pozycja niedostępna

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1 - Anna Kmiołek - opis podręcznika:

Zakres: 1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności) Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych, zasad przechowywania artykułów spożywczych.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności...."
Anna Kmiołek - autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Egzamin zawodowy. Technik żywienia - okładka książki
Egzamin zawodowy. Technik żywienia i gospodarstwa... Kamilla Jachowicz, Joanna Słabkowska, Elżbieta Zakrzewska
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni - okładka książki
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. - okładka podręcznika
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik... Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska