pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 152 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302135934
ISBN: 978-83-0213-593-4
Data: 2023-07-26
75.21 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Podręcznik „Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 75.21 zł. Zapraszamy na zakupy!