Podręczniki do przedmiotów zawodowych
Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
Zestaw 80 bogato ilustrowanych kart pracy wspierających teoretyczne i praktyczne przygotowanie uczniów do wykonywania prostych prac biurowych. Publikacja została opracowana z myślą o uczniach z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim,...
65.59
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
Publikacja została opracowana z myślą o teoretycznym i praktycznym przygotowaniu uczniów do wykonywania prostych prac kuchennych zarówno w codziennym życiu, jak i w przyszłości zawodowej. Składa się z 80 bogato ilustrowanych kart, które w przystępny...
65.59
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Grupa IMAGE ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
ADR podręcznik 2025-2027 Struktura książki oparta jest na umowie ADR obowiązującej w latach 2025-2027. Konstrukcja podręcznika, jak i wiele odniesień do przepisów szczegółowych pozwala zgłębić w sposób...
65.30
Wyślemy w czasie: 24 h
praca zbiorowa
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka; Pielęgnacja włosów i skóry głowy. Kwalifikacja FRK.01. Podręcznik do zawodu technik usług fryzjerskich. Szkoły ponadpodstawowe. Część...
62.22
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
NowośćOrganizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część...
72.59
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
Obsługa gości. Usługi hotelarskie. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik do zawodu technik hotelarstwa. Część...
72.59
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
NowośćFotografia. Rejestrowanie obrazu. Kwalifikacja AUD.02. Technik fotografii i...
62.22
Wyślemy w czasie: 24 h
praca zbiorowa
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka; Nowy podręcznik do zawodu TECHNIK LOGISTYK to: Nowa, atrakcyjna szata graficzna. Przejrzysty podział na działy i tematy. Na początku każdego z działów lista poruszanych w nich zagadnień. Czytelne wyróżnienie...
72.61
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Część...
72.59
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
Przygotowanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do zawodu kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. SPP. Część...
72.59
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: LIWONA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2025; Oprawa: miękka;
Podstawowe wiadomości o dozorze technicznym. Eksploatacja podestów ruchomych przejezdnych. Podział i podstawowe parametry podestów ruchomych. Charakterystyka techniczna wybranych podestów ruchomych. ...
51.98
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik w przystępny i zrozumiały sposób wyjaśnia tajniki finansów publicznych.Zawiera dużo przykładów, tabel, schematów, wzorów sprawozdań oraz rysunków, którepowinny ułatwić zrozumienie omawianych zagadnień. W wielu przykładach...
36.70
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu w zawodach: sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa; kwalifikacja HAN.01. Prowadzenie sprzedaży; typ szkoły: szkoła branżowa I stopnia, technikumZbiór zawiera dziesięć...
34.77
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie TESTY I ZADANIA PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE, przeznaczone dla zawodów technik...
47.72
Wyślemy w czasie: 24 h
praca zbiorowa
Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka; Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2...
66.05
Wyślemy w czasie: 24 h
praca zbiorowa
Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka; Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dańWobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi...
60.45
Wyślemy w czasie: 24 h
praca zbiorowa
Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka; Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3...
66.05
Wyślemy w czasie: 24 h
praca zbiorowa
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka; Druga część podręcznika Organizacja transportu oraz obsługa klientów i kontrahentów omawia kwestie dotyczące przepisów prawa regulujących procesy transportowe, zapoznaje z normami oraz procedurami kluczowymi w zawodzie technik spedytor....
64.33
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji ROL.05. Organizacja i prowadzenie przedsiębiorstwa w agrobiznesie; typ szkoły: technikum; 240 zadań testowych i 6 zadań praktycznych.Zbiór zawiera sześć zestawów...
31.41
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Padurek ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Zeszyt testów i ćwiczeń przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację eka.07 Spis treści1. Zadania do części pisemnej egzaminu potwierdzającego kwalifikację EKA.07..................................... 62....
70.91
Wyślemy w czasie: 24 h