pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik...
Księgarnia »
Książki »
Księgarnia »
Książki »
podręcznik:

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830213634453
ISBN: 978-83-0213-634-4
Data: 2013-09-12
Cena wydawcy: 50.40 złpozycja niedostępna

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2 - Bożena Granecka-Wrzosek - opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik..."
Bożena Granecka-Wrzosek - autor m.in.:
Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. - okładka podręcznika
Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik... Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek;
Obsługa gości. Kwalifikacja. HGT.03. - okładka podręcznika
Obsługa gości. Kwalifikacja. HGT.03. Zbiór zadań Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek;
Technik hotelowy. Obsługa gości. - okładka podręcznika
Technik hotelowy. Obsługa gości. Kwalifikacja... Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek;
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. - okładka książki
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja... Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Obsługa informatyczna w hotelarstwie. - okładka książki
Obsługa informatyczna w hotelarstwie. Technikum.... Mariola Milewska, Andrzej Stasiak
Organizacja pracy w hotelarstwie - okładka książki
Organizacja pracy w hotelarstwie Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. - okładka książki
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja... Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Produkty podobne:
Podstawy prawa i postępowania administracyjnego. - okładka książki
Podstawy prawa i postępowania administracyjnego.... Joanna Ablewicz, Anna Kociołek-Pęksa, Władysław Pęksa, Emilia Rucińska-Sech, Jarosław Wierzbicki
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. - okładka książki
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja... Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek
Marketing w działalności gospodarczej. - okładka książki
Marketing w działalności gospodarczej. Szkoła... Halina Szulce, Magdalena Florek, Karolina Janiszewska, Tomasz Żyminkowski