pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Anna Kmiołek

Anna Kmiołek - autor


okładka podręcznika - Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2
Anna Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.15.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania...
75.21 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek

Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania miejsca wykonania...
79.93 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 Podręcznik do nauki zawodu
Anna Kmiołek

Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 Podręcznik do nauki zawodu

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności,...
66.36 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna cz. 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Anna Kmiołek

Technologia gastronomiczna cz. 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz
Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2. Kwalifikacja T.6.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i...
79.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Anna Kmiołek

Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją gastronomii, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowywania miejsca wykonania usług, sposobów...
81.82 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych cz. 1
Anna Kmiołek

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych cz. 1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...
79.93 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Organizacja produkcji gastronomicznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2
Anna Kmiołek

Organizacja produkcji gastronomicznej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania...
81.82 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1
Anna Kmiołek

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz. Kwalifikacja T.6.1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zakres:1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności)Podręcznik do nauki: metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych, zasad przechowywania artykułów...
78.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna cz. 1. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Anna Kmiołek

Technologia gastronomiczna cz. 1. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach: technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia gastronomiczna cz. 3. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik
Anna Kmiołek

Technologia gastronomiczna cz. 3. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napojów alkoholowych. Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia gastronomiczna cz. 2. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik
Anna Kmiołek

Technologia gastronomiczna cz. 2. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: twarda;
Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w...
pozycja niedostępna