pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna....
Księgarnia »
Książki »
podręcznik:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych cz. 1

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 344 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302135880
ISBN: 978-83-0213-588-0
Data: 2013-09-17
56.87 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna. Technologia gastronimiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych cz. 1 - Anna Kmiołek - opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Szkoła ponadgimnazjalna...."
Anna Kmiołek - autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Diagnostyka pojazdów samochodowych. - okładka książki
Diagnostyka pojazdów samochodowych. Szkoła ponadgimnazjalna.... Marian Dąbrowski, Stanisław Kowalczyk, Grzegorz Trawiński
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. - okładka podręcznika
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik... Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Produkty podobne:
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek