pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja...
podręcznik:

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 336 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830213481453
ISBN: 9788302134814
Data: 2013-05-29
Cena: 40.62 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja... - opis wydawcy:

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska - autor m.in.:
Wartość odżywcza wybranych produktów - okładka książki
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych... Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow, Beata Przygoda;
Tabele składu i wartości odżywczej - okładka książki
Tabele składu i wartości odżywczej żywności Hanna Kunachowicz, Beata Przygoda, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow;
Dieta bezglutenowa - co wybrać? - okładka książki
Dieta bezglutenowa - co wybrać? Hanna Kunachowicz (red.);
Jem zdrowo. Węglowodany indeks - okładka książki
Jem zdrowo. Węglowodany indeks gikemiczny i inne... Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Przedsiębiorstwo gastronomiczne. - okładka książki
Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Podręcznik Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska
Produkty podobne:
Planowanie, kalkulacja kosztów - okładka podręcznika
Planowanie, kalkulacja kosztów i realizacja imprez... Włodzimierz Banasik, Hanna Borne-Januła
Sobota, 23 Marca 2019 roku.