pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB - strona 3


okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
62.24 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
62.24 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy technologii żywności

Podstawy technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010...
62.24 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich
praca zbiorowa

Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
28.23 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum
praca zbiorowa

Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 1. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 1. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
32.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 3. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 3. Podręcznik. Technikum

Obsługa turystyczna cz. 3. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 3. Podręcznik. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.09. Wykonywanie usług kelnerskich

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.09. Wykonywanie usług kelnerskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 2. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 2. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
32.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług...
36.01 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  ...
36.98 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2

Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.   ...
pozycja niedostępna

Strona 3 z 4 : «pierwsza...1234...ostatnia» (67 pozycji)