pokaz koszyk
rozwiń menu
szukaj tylko w Format AB
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB - strona 3

Sortuj wg

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów cz. 1. Technikum - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów cz. 1. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Joanny Ewy Kowalskiej przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować...
pozycja niedostępna

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 24.00 zł Oszczędzasz: 0.77 
do koszyka

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki - okładka podręcznika

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług...
Cena: 30.52  Cena wydawcy: 34.50 zł Oszczędzasz: 3.98 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 24.00 zł Oszczędzasz: 0.77 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 24.00 zł Oszczędzasz: 0.77 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji - okładka podręcznika

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  ...
Cena: 33.62  Cena wydawcy: 37.00 zł Oszczędzasz: 3.38 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2 - okładka podręcznika

Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.   ...
Cena: 32.73  Cena wydawcy: 36.00 zł Oszczędzasz: 3.27 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1 - okładka podręcznika

Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      ...
Cena: 31.85  Cena wydawcy: 35.00 zł Oszczędzasz: 3.15 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe - okładka podręcznika

Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN:...
Cena: 35.87  Cena wydawcy: 37.00 zł Oszczędzasz: 1.13 
do koszyka

Obsługa turystyczna cz. 1. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 1 - okładka podręcznika

Obsługa turystyczna cz. 1. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.  ...
Cena: 30.88  Cena wydawcy: 34.90 zł Oszczędzasz: 4.02 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów cz. 2 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc...
pozycja niedostępna

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 24.00 zł Oszczędzasz: 0.77 
do koszyka

Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2 - okładka podręcznika

Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.    ...
Cena: 32.73  Cena wydawcy: 37.00 zł Oszczędzasz: 4.27 
do koszyka

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacje T.11 i T.12 - okładka podręcznika

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacje T.11 i T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia...
Cena: 21.45  Cena wydawcy: 24.00 zł Oszczędzasz: 2.55 
do koszyka

Marketing - okładka książki

Marketing

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
CZĘŚĆ I. PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI MARKETINGOWEJ I ISTOTA MARKETINGU ROZDZIAŁ 1. PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI MARKETINGOWEJ 1.1. Rynek 1.2. Potrzeby człowieka i ich zaspokajanie. 1.3. Zachowanie nabywców na rynku. 1.4. Podstawowe elementy i prawa rynku....
pozycja niedostępna

Strona 3 z 3 : «pierwsza...123 (55 pozycji)