pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Podstawy technologii żywności
podręcznik:

Podstawy technologii żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 360 s.
Wymiar: 135x205 mm
EAN: 9788389184351
ISBN: 978-83-8918-435-1
Data: 2016-06-16
46.03  48.26  2.23 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Podstawy technologii żywności - Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak - opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010 roku.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Podstawy technologii żywności"
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.) - autor m.in.:
Na dwa - okładka książki
Na dwa Dorota Nowak ;
Produkty podobne:
Ekonomika i organizacja w gastronomii - okładka podręcznika
Ekonomika i organizacja w gastronomii Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki
Postępowanie administracyjne. Podręcznik - okładka podręcznika
Postępowanie administracyjne. Podręcznik Monika Zbrojewska, Urszula Legierska, Konrad Boga