pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB - strona 2


okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Klasy 4-8. Szkoła podstawowa / dyktanda, sprawdziany, pomoce; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
wyd. Format-AB ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Podstawy żywienia człowieka

Podstawy żywienia człowieka

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2005; Oprawa: miękka;
Podręcznik do przedmiotu Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych dla technika żywienia i gospodarstwa...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Towaroznawstwo spożywcze

Towaroznawstwo spożywcze

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego....
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Bogdan...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i...
29.20 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
37.46 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12
praca zbiorowa

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
26.24 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
32.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja...
34.05 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu...
40.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i...
37.96 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
40.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i...
51.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:(PDG). Podejmowanie i...
34.05 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 2 z 4 : «1234...ostatnia» (67 pozycji)