pokaz koszyk
rozwiń menu
szukaj tylko w Format AB
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB - strona 2

Sortuj wg

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII - okładka podręcznika
praca zbiorowa

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja...
Cena: 18.59  Cena wydawcy: 29.00 zł Oszczędzasz: 10.41 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 2.77 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i...
Cena: 27.72  Cena wydawcy: 28.60 zł Oszczędzasz: 0.88 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
Cena: 20.56  Cena wydawcy: 23.00 zł Oszczędzasz: 2.44 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i...
pozycja niedostępna

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:(PDG). Podejmowanie i...
Cena: 29.90  Cena wydawcy: 33.80 zł Oszczędzasz: 3.9 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Cena: 28.31  Cena wydawcy: 32.00 zł Oszczędzasz: 3.69 
do koszyka

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 - okładka podręcznika

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
Cena: 37.81 
do koszyka

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1 - okładka książki

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
Cena: 37.81 
do koszyka

Podstawy technologii żywności - okładka podręcznika

Podstawy technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010...
Cena: 34.50 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich - okładka podręcznika
praca zbiorowa

Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
Cena: 25.66  Cena wydawcy: 29.00 zł Oszczędzasz: 3.34 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum - okładka podręcznika
praca zbiorowa

Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą...
Cena: 34.50  Cena wydawcy: 39.00 zł Oszczędzasz: 4.5 
do koszyka

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 1. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - okładka podręcznika

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 1. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 2.77 
do koszyka

Obsługa turystyczna cz. 3. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 3. Podręcznik. Technikum - okładka podręcznika

Obsługa turystyczna cz. 3. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 3. Podręcznik. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015...
Cena: 30.95 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 2.77 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.09. Wykonywanie usług kelnerskich - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.09. Wykonywanie usług kelnerskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to...
Cena: 12.39  Cena wydawcy: 24.00 zł Oszczędzasz: 11.61 
do koszyka

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 2. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych - okładka podręcznika

Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia cz. 2. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 2.77 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Cena: 33.92  Cena wydawcy: 35.00 zł Oszczędzasz: 1.08 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Cena: 33.92  Cena wydawcy: 35.00 zł Oszczędzasz: 1.08 
do koszyka

Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów - okładka podręcznika

Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 2.77 
do koszyka

Strona 2 z 3 : «123...ostatnia» (55 pozycji)