pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
»
Hanna Górska-Warsewicz

Hanna Górska-Warsewicz - książki lub utwory autora

Sortuj wg

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej - okładka podręcznika
Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
Cena: 20.28  Cena wydawcy: 23.00 zł Oszczędzasz: 2.72 
do koszyka

Marka jako źródło kształtowania konkurencyjności w branży turystycznej - okładka książki
Aleksandra Grobelna, Maciej Dębski, Hanna Górska-Warsewicz

Marka jako źródło kształtowania konkurencyjności w branży turystycznej

Książka. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Turystyka; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Głównym przesłaniem proponowanej publikacji jest wskazanie roli marki jako źródła budowania konkurencyjności oraz ukazanie powiązań między markami destynacji, produktów i przedsiębiorstw w kontekście marki pracodawcy. Wynika to z faktu,...
pozycja niedostępna

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2 - okładka podręcznika
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji...
Cena: 33.83  Cena wydawcy: 36.90 zł Oszczędzasz: 3.07 
do koszyka

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz - okładka podręcznika
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia...
Cena: 45.12 
do koszyka

Polityka turystyczna. Powstanie - rozwój - główne obszary - okładka książki
Hanna Zawistowska, Maciej Dębski, Hanna Górska-Warsewicz

Polityka turystyczna. Powstanie - rozwój - główne obszary

Książka. Wydawnictwo: Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, PWE ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Turystyka; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Rozwój turystyki sprawił, że władze zarówno na szczeblu lokalnym, jak i centralnym dostrzegły szansę na ekspansję gospodarcza i promocję regionów oraz krajów. W książce autorzy omówili: istotę, powstanie i rozwój polityki turystycznej,...
pozycja niedostępna

Marketing żywności - okładka książki
Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Karol Krajewski

Marketing żywności

Książka. Wydawnictwo: Wolters Kluwer business ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Książka przybliża problematykę współczesnego marketingu żywności, dostarczając odpowiedzi na fundamentalne pytania, m.in. o to, jak skutecznie wprowadzać na rynek produkty stanowiące ofertę wartości i zarządzać nimi, w jaki sposób kreować markę...
pozycja niedostępna

Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej - okładka podręcznika
Hanna Górska-Warsewicz

Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi...
pozycja niedostępna