pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Hanna Górska-Warsewicz

Hanna Górska-Warsewicz - autor


okładka książki - Reputacja i kapitał marek korporacyjnych. Ujęcie dynamiczne i wielowymiarowe
Hanna Górska-Warsewicz

Reputacja i kapitał marek korporacyjnych. Ujęcie dynamiczne i wielowymiarowe

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Polityka ekonomiczna; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
W książce Reputacja i kapitał marek korporacyjnych. Ujęcie dynamiczne i wielowymiarowe Autorka dokonała identyfikacji zależności między reputacją i kapitałem marek korporacyjnych uwzględniając ich tożsamość, wizerunek i...
Zapowiedź - produkt dostępny wkrótce!

okładka podręcznika - Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące...
51.45 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych...
69.85 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej
Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
40.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Marka jako źródło kształtowania konkurencyjności w branży turystycznej
Aleksandra Grobelna, Maciej Dębski, Hanna Górska-Warsewicz

Marka jako źródło kształtowania konkurencyjności w branży turystycznej

Książka. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Turystyka; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Głównym przesłaniem proponowanej publikacji jest wskazanie roli marki jako źródła budowania konkurencyjności oraz ukazanie powiązań między markami destynacji, produktów i przedsiębiorstw w kontekście marki pracodawcy. Wynika to z faktu,...
48.18 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji...
49.81 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Polityka turystyczna. Powstanie - rozwój - główne obszary
Hanna Zawistowska, Maciej Dębski, Hanna Górska-Warsewicz

Polityka turystyczna. Powstanie - rozwój - główne obszary

Książka. Wydawnictwo: Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, PWE ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Turystyka; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Rozwój turystyki sprawił, że władze zarówno na szczeblu lokalnym, jak i centralnym dostrzegły szansę na ekspansję gospodarcza i promocję regionów oraz krajów. W książce autorzy omówili: istotę, powstanie i rozwój polityki turystycznej,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Marketing żywności
Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Karol Krajewski

Marketing żywności

Książka. Wydawnictwo: Wolters Kluwer business ; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Książka przybliża problematykę współczesnego marketingu żywności, dostarczając odpowiedzi na fundamentalne pytania, m.in. o to, jak skutecznie wprowadzać na rynek produkty stanowiące ofertę wartości i zarządzać nimi, w jaki sposób kreować markę...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej
Hanna Górska-Warsewicz

Kucharz małej gastronomii. Podstawy rachunkowości. Podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII do nauki przedmiotu - podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi...
pozycja niedostępna