»
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna...
podręcznik:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 320 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788389184689 |
ISBN: | 978-83-8918-468-9 |
Data: | 2017-03-28 |
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek - opis podręcznika:
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna..."
Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
- autor m.in.:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Produkty podobne:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa... Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz