podręcznik:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 320 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788389184689 |
ISBN: | 978-83-8918-468-9 |
Data: | 2017-03-28 |
37.96
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 37.96 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.