pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Beata Sawicka

Beata Sawicka - książki lub utwory autora

Sortuj wg

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1 - okładka podręcznika
Beata Sawicka (red.)

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Cena: 33.92  Cena wydawcy: 35.00 zł Oszczędzasz: 1.08 
do koszyka

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2 - okładka podręcznika
Beata Sawicka (red.)

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Cena: 34.91  Cena wydawcy: 36.00 zł Oszczędzasz: 1.09 
do koszyka

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz - okładka podręcznika
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych...
Cena: 45.05  Cena wydawcy: 49.20 zł Oszczędzasz: 4.15 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej - okładka podręcznika
Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
Cena: 20.56  Cena wydawcy: 23.00 zł Oszczędzasz: 2.44 
do koszyka

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2 - okładka podręcznika
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji...
Cena: 37.02 
do koszyka

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki - okładka podręcznika
Beata Sawicka (red.)

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług...
Cena: 30.52  Cena wydawcy: 34.50 zł Oszczędzasz: 3.98 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji - okładka podręcznika
Beata Sawicka (red.)

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  ...
Cena: 33.62  Cena wydawcy: 37.00 zł Oszczędzasz: 3.38 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2 - okładka podręcznika
Beata Sawicka (red.)

Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.   ...
Cena: 32.73  Cena wydawcy: 36.00 zł Oszczędzasz: 3.27 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1 - okładka podręcznika
Beata Sawicka (red.)

Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      ...
Cena: 31.85  Cena wydawcy: 35.00 zł Oszczędzasz: 3.15 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe - okładka podręcznika
Beata Sawicka (red.)

Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN:...
Cena: 35.87  Cena wydawcy: 37.00 zł Oszczędzasz: 1.13 
do koszyka

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz - okładka podręcznika
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia...
Cena: 45.12 
do koszyka