pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik....
podręcznik:

Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 370 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788389184672
ISBN: 978-83-8918-467-2
Data: 2016-06-15
36.63 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum - opis podręcznika:

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz Uz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.

Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik...."
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Produkty podobne:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa... Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz