pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 372 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788389184771
ISBN: 978-83-8918-477-1
Data: 2017-03-28
51.68 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 51.68 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.