pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB - strona 4


okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1

Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe

Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN:...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 1. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 1

Obsługa turystyczna cz. 1. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.  ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.    ...
36.01 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacje T.11 i T.12

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacje T.11 i T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia...
pozycja niedostępna

okładka książki - Marketing

Marketing

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
CZĘŚĆ I. PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI MARKETINGOWEJ I ISTOTA MARKETINGU ROZDZIAŁ 1. PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI MARKETINGOWEJ 1.1. Rynek 1.2. Potrzeby człowieka i ich zaspokajanie. 1.3. Zachowanie nabywców na rynku. 1.4. Podstawowe elementy i prawa rynku....
pozycja niedostępna

Strona 4 z 4 : «pierwsza...1234 (67 pozycji)