pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2
podręcznik:

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 300 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788389184375
ISBN: 978-83-8918-437-5
Data: 2017-02-13
44.30 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 - Ewa Czarniecka-Skubina - opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.

Typ szkoły: technikum i szkoła policealna.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2"
Ewa Czarniecka-Skubina (red.) - autor m.in.:
Podstawy technologii żywności - okładka podręcznika
Podstawy technologii żywności Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.);
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Produkty podobne:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek