pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży...
podręcznik:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 212 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788389184719
ISBN: 9788389184719
Data: 2017-03-28
Cena: 20.28  Cena wydawcy: 23.00 zł Oszczędzasz: 2.72 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży... - opis wydawcy:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.

Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!
Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz - autor m.in.:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność... Anna Sawicka-Muchewicz, Karol Krajewski, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Zygmunt Mietl;
Organizacja produkcji gastronomicznej - okładka podręcznika
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik.... Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk;
Działalność gospodarcza w gastronomii. - okładka podręcznika
Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik.... Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska;
Produkty podobne:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność... Anna Sawicka-Muchewicz, Karol Krajewski, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Zygmunt Mietl
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Piątek, 22 Marca 2019 roku.