pokaz koszyk
Szukaj:
szukaj tylko w Format AB
»
Format AB

Wydawnictwo Format AB

Sortuj wg

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2 - okładka podręcznika

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług...
pozycja niedostępna

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Cena: 22.94  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 3.06 
do koszyka

Towaroznawstwo spożywcze - okładka podręcznika

Towaroznawstwo spożywcze

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego....
Cena: 17.64  Cena wydawcy: 20.00 zł Oszczędzasz: 2.36 
do koszyka

Przedsiębiorstwo gastronomiczne - okładka podręcznika

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Bogdan...
Cena: 27.93  Cena wydawcy: 31.99 zł Oszczędzasz: 4.06 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których...
Cena: 24.45  Cena wydawcy: 28.00 zł Oszczędzasz: 3.55 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i...
Cena: 24.45  Cena wydawcy: 28.00 zł Oszczędzasz: 3.55 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Cena: 25.31  Cena wydawcy: 29.00 zł Oszczędzasz: 3.69 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12 - okładka podręcznika
praca zbiorowa

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
Cena: 22.94  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 3.06 
do koszyka

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu - okładka podręcznika

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
Cena: 22.94  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 3.06 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII - okładka podręcznika
praca zbiorowa

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja...
Cena: 25.31  Cena wydawcy: 29.00 zł Oszczędzasz: 3.69 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu...
Cena: 22.94  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 3.06 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i...
Cena: 24.97  Cena wydawcy: 28.60 zł Oszczędzasz: 3.63 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
Cena: 20.28  Cena wydawcy: 23.00 zł Oszczędzasz: 2.72 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i...
Cena: 33.17  Cena wydawcy: 39.00 zł Oszczędzasz: 5.83 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:(PDG). Podejmowanie i...
Cena: 29.50  Cena wydawcy: 33.80 zł Oszczędzasz: 4.3 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Cena: 27.94  Cena wydawcy: 32.00 zł Oszczędzasz: 4.06 
do koszyka

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2 - okładka podręcznika

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
Cena: 37.31 
do koszyka

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1 - okładka książki

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
Cena: 23.57  Cena wydawcy: 27.00 zł Oszczędzasz: 3.43 
do koszyka

Podstawy technologii żywności - okładka podręcznika

Podstawy technologii żywności

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2010...
Cena: 23.57  Cena wydawcy: 27.00 zł Oszczędzasz: 3.43 
do koszyka

Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich - okładka podręcznika
praca zbiorowa

Hotelarstwo cz. 6. Marketing usług hotelarskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
Cena: 25.31  Cena wydawcy: 29.00 zł Oszczędzasz: 3.69 
do koszyka

Strona 1 z 3 : 123...ostatnia» (44 pozycji)