pokaz koszyk
rozwiń menu
szukaj tylko w Format AB
»
Format AB

Wydawnictwo Format AB

Sortuj wg

Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia - okładka podręcznika

Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się...
pozycja niedostępna

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1 - okładka podręcznika

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Cena: 33.92  Cena wydawcy: 35.00 zł Oszczędzasz: 1.08 
do koszyka

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2 - okładka podręcznika

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Cena: 34.91  Cena wydawcy: 36.00 zł Oszczędzasz: 1.09 
do koszyka

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019 - okładka podręcznika

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
pozycja niedostępna

Pracownia hotelarska cz. 1 - okładka podręcznika

Pracownia hotelarska cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska cz. 1 przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą...
Cena: 31.03  Cena wydawcy: 32.00 zł Oszczędzasz: 0.97 
do koszyka

Ekonomika i organizacja w gastronomii - okładka podręcznika

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia...
Cena: 24.77  Cena wydawcy: 28.00 zł Oszczędzasz: 3.23 
do koszyka

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... - okładka podręcznika

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy...

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Klasy 4-8. Szkoła podstawowa / dyktanda, sprawdziany, pomoce; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
wyd. Format-AB ...
pozycja niedostępna

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
...
Cena: 21.45  Cena wydawcy: 24.00 zł Oszczędzasz: 2.55 
do koszyka

Technologia gastronomiczna z obsługą 2 - okładka podręcznika

Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego....
Cena: 24.77  Cena wydawcy: 28.00 zł Oszczędzasz: 3.23 
do koszyka

Podstawy żywienia człowieka - okładka podręcznika

Podstawy żywienia człowieka

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik...
pozycja niedostępna

Urządzanie zakładów gastronomicznych... - okładka podręcznika

Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2005; Oprawa: miękka;
Podręcznik do przedmiotu Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych dla technika żywienia i gospodarstwa...
pozycja niedostępna

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2 - okładka podręcznika

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług...
Cena: 21.45  Cena wydawcy: 24.00 zł Oszczędzasz: 2.55 
do koszyka

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Cena: 25.60  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 0.4 
do koszyka

Towaroznawstwo spożywcze - okładka podręcznika

Towaroznawstwo spożywcze

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego....
Cena: 17.88  Cena wydawcy: 20.00 zł Oszczędzasz: 2.12 
do koszyka

Przedsiębiorstwo gastronomiczne - okładka podręcznika

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Bogdan...
Cena: 28.30  Cena wydawcy: 31.99 zł Oszczędzasz: 3.69 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których...
Cena: 24.77  Cena wydawcy: 28.00 zł Oszczędzasz: 3.23 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13 - okładka podręcznika

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i...
Cena: 24.77  Cena wydawcy: 28.00 zł Oszczędzasz: 3.23 
do koszyka

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII - okładka podręcznika

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Cena: 28.12  Cena wydawcy: 29.00 zł Oszczędzasz: 0.88 
do koszyka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12 - okładka podręcznika
praca zbiorowa

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
Cena: 25.60  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 0.4 
do koszyka

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu - okładka podręcznika

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
Cena: 23.23  Cena wydawcy: 26.00 zł Oszczędzasz: 2.77 
do koszyka

Strona 1 z 3 : 123...ostatnia» (55 pozycji)