pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB


okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego HGT.03.

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego HGT.03.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i...
28.56 

okładka książki - Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.

Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Turystyka; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 75 zupełnie nowych zadań oraz formularzy dokumentów hotelowych do wypełnienia....
26.30  27.57  1.27 

okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03

Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formularze...
26.30  27.57  1.27 

okładka podręcznika - Realizacja usług w recepcji cz.1

Realizacja usług w recepcji cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Realizacja usług w recepcji cz.2

Realizacja usług w recepcji cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Pracownia gastronomiczna cz. 1. Kwalifikacja HGT.02

Pracownia gastronomiczna cz. 1. Kwalifikacja HGT.02

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej,...
37.41 

okładka podręcznika - Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się...
31.51 

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
32.86  34.45  1.59 

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
33.81  35.45  1.64 

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
27.24  28.56  1.32 

okładka podręcznika - Pracownia hotelarska cz. 1

Pracownia hotelarska cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska cz. 1 przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą...
30.06  31.51  1.45 

okładka podręcznika - Ekonomika i organizacja w gastronomii

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Klasy 4-8. Szkoła podstawowa / dyktanda, sprawdziany, pomoce; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
wyd. Format-AB ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Podstawy żywienia człowieka

Podstawy żywienia człowieka

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2005; Oprawa: miękka;
Podręcznik do przedmiotu Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych dla technika żywienia i gospodarstwa...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług...
22.83  24.00  1.17 

okładka podręcznika - Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
24.73  25.99  1.26 

okładka podręcznika - Towaroznawstwo spożywcze

Towaroznawstwo spożywcze

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego....
27.24  28.56  1.32 

Strona 1 z 3 : 123...ostatnia» (59 pozycji)