pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB


okładka podręcznika - Pracownia gastronomiczna cz. 1. Kwalifikacja HGT.02

Pracownia gastronomiczna cz. 1. Kwalifikacja HGT.02

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Jest opracowana do nowej podstawy programowej,...
35.69  38.00  2.31 
do koszyka

okładka podręcznika - Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Ćwiczenia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą się...
30.06  32.00  1.94 
do koszyka

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
34.45  35.00  0.55 
do koszyka

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
35.45  36.00  0.55 
do koszyka

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
27.24  29.00  1.76 
do koszyka

okładka podręcznika - Pracownia hotelarska cz. 1

Pracownia hotelarska cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska cz. 1 przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą...
30.06  32.00  1.94 
do koszyka

okładka podręcznika - Ekonomika i organizacja w gastronomii

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia...
26.30  28.00  1.7 
do koszyka

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy...

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy...

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Klasy 4-8. Szkoła podstawowa / dyktanda, sprawdziany, pomoce; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
wyd. Format-AB ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
...
22.83  24.00  1.17 
do koszyka

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Podstawy żywienia człowieka

Podstawy żywienia człowieka

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2005; Oprawa: miękka;
Podręcznik do przedmiotu Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych dla technika żywienia i gospodarstwa...
22.83  24.00  1.17 
do koszyka

okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług...
22.83  24.00  1.17 
do koszyka

okładka podręcznika - Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
24.73  26.00  1.27 
do koszyka

okładka podręcznika - Towaroznawstwo spożywcze

Towaroznawstwo spożywcze

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego....
19.03  20.00  0.97 
do koszyka

okładka podręcznika - Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Bogdan...
30.05  31.99  1.94 
do koszyka

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których...
26.30  28.00  1.7 
do koszyka

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i...
26.30  28.00  1.7 
do koszyka

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
27.24  29.00  1.76 
do koszyka

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12
praca zbiorowa

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
24.73  26.00  1.27 
do koszyka

Strona 1 z 3 : 123...ostatnia» (54 pozycji)