pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
»
»
Ekonomika i organizacja w gastronomii
podręcznik:

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 320 s.
EAN: 9788389184269
ISBN: 83-8918-426-9
Data: 2019-01-25
Cena: 24.77  Cena wydawcy: 28.00 zł Oszczędzasz: 3.23 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Ekonomika i organizacja w gastronomii - Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki - opis podręcznika:


Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 35/2008.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Ekonomika i organizacja w gastronomii"
Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki - autor m.in.:
Produkty podobne:
Organizacja pracy cz. 1 - okładka książki
Organizacja pracy cz. 1 Tadeusz Tulibacki
Podstawy technologii żywności - okładka podręcznika
Podstawy technologii żywności Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)