pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
 
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Ekonomika i organizacja w gastronomii
podręcznik:

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 320 s.
EAN: 9788389184269
ISBN: 83-8918-426-9
Data: 2019-01-25
26.30  27.57  1.27 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Ekonomika i organizacja w gastronomii - Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki - opis podręcznika:


Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia 35/2008.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Ekonomika i organizacja w gastronomii"
Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki - autor m.in.:
Produkty podobne:
Marketing. Podręcznik. Ekonomika - okładka podręcznika
Marketing. Podręcznik. Ekonomika cz. 3 Marian Pietraszewski, Krystyna Strzelecka
Obsługa turystyczna cz. 3. Organizacja - okładka podręcznika
Obsługa turystyczna cz. 3. Organizacja imprez... Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady... Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka