pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Podstawy żywienia człowieka
podręcznik:

Podstawy żywienia człowieka

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2004
Oprawa: miękka
Ilość stron: 208 s.
Wymiar: 148x227 mm
EAN: 9788389184054
ISBN: 978-83-8918-405-4
Data: 2019-01-25
Cena wydawcy: 18.00 złpozycja niedostępna

Podstawy żywienia człowieka - Dorota Czerwińska, Anna Kołłajtis-Dołowy, Kozłowsk - opis podręcznika:


Podręcznik szkolny do nauki zawodów:
-technik żywienia i gospodarstwa domowego
-technik organizacji usług gastronomicznych
-technik hotelarstwa
-kelner-kucharz
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Podstawy żywienia człowieka"
Dorota Czerwińska, Anna Kołłajtis-Dołowy, Kozłowsk - autor m.in.:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady... Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka;