pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Dorota Czerwińska

Dorota Czerwińska - autor


okładka książki - Balans
Dorota Czerwińska

Balans

Książka. Wydawnictwo: Fundacja Duży Format ; Kategoria: Książki / Literatura / Poezja, dramat; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Balans - Dorota...
46.80 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Nieboziemia. Haiku
Dorota Czerwińska

Nieboziemia. Haiku

Książka. Wydawnictwo: Ludowa Spółdzielnia Wydawnicza ; Kategoria: Książki / Literatura / Poezja, dramat; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Dorota Czerwińska nauczycielka edukacji wczesnoszkolnej oraz terapeutka pedagogiczna, trenerka umiejętności społecznych z Warszawy. Poezją interesuje się od dziecka. Kontakt z osobami piszącymi nawiązała poprzez portale literackie: Wrzeszcze,...
28.89 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zasady żywienia Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości...
pozycja niedostępna

okładka książki - Wzory pism procesowych w sprawach karnych dla obrońców, pełnomocników i aplikantów
Dominika Czerniak, Dorota Czerwińska

Wzory pism procesowych w sprawach karnych dla obrońców, pełnomocników i aplikantów

Książka. Wydawnictwo: Wolters Kluwer business ; Kategoria: Książki / Humanistyka / Prawo; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera ponad 90 wzorów pism procesowych w sprawach karnych najczęściej występujących w codziennej pracy adwokatów i radców prawnych, w tym m.in. wniosków, skarg, zażaleń, apelacji, kasacji, sprzeciwów, oświadczeń....
149.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: Miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).Autorka omówiła m.in. znaczenie...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: Miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).W podręczniku omówiono m.in....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Podstawy żywienia człowieka
Dorota Czerwińska, Anna Kołłajtis-Dołowy, Kozłowsk

Podstawy żywienia człowieka

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy żywienia człowieka 1. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner
Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner

Podręcznik. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup...
pozycja niedostępna

okładka książki - Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny
Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej...
pozycja niedostępna

okładka książki - Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny
Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla...
pozycja niedostępna