pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Indeks autorów »
Dorota Czerwińska

Dorota Czerwińska - książki lub utwory autora

Sortuj wg

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1 - okładka podręcznika
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: Miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).Autorka omówiła m.in. znaczenie...
35.44  37.93  2.49 
do koszyka

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1 - okładka podręcznika
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: Miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).W podręczniku omówiono m.in....
35.44  37.93  2.49 
do koszyka

Podstawy żywienia człowieka - okładka podręcznika
Dorota Czerwińska, Anna Kołłajtis-Dołowy, Kozłowsk

Podstawy żywienia człowieka

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik...
pozycja niedostępna

Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1 - okładka podręcznika
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia...
33.83  36.90  3.07 
do koszyka

Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1 - okładka podręcznika
Dorota Czerwińska

Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej...
33.79  36.90  3.11 
do koszyka

Podstawy żywienia człowieka 1. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner - okładka podręcznika
Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1. Technikum, szkoła policealna. Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner

Podręcznik. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup...
pozycja niedostępna

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny - okładka książki
Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 2. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania przedmiotu Podstawy żywienia człowieka w zawodach: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego i kelner. Zawiera on m. in. podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej...
pozycja niedostępna

Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny - okładka książki
Dorota Czerwińska

Podstawy żywienia człowieka 1. Podręcznik. Podstawy żywienia i higieny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kelner. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla...
pozycja niedostępna

Podstawy żywienia człowieka - okładka książki
Dorota Czerwińska, Edyta Gulińska

Podstawy żywienia człowieka

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2005; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej. Numer dopuszczenia:...
pozycja niedostępna