pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Towaroznawstwo spożywcze

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788389184313
ISBN: 978-83-8918-431-3
Data: 2018-11-16
41.75 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:


Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego Składniki żywności Dodatki do żywności Jakość surowców i produktów żywnościowych Opakowania żywności Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi

Podręcznik „Towaroznawstwo spożywcze” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 41.75 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.