pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Towaroznawstwo spożywcze
podręcznik:

Towaroznawstwo spożywcze

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788389184313
ISBN: 978-83-8918-431-3
Data: 2018-11-16
17.88  20.00  2.12 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Towaroznawstwo spożywcze - Ewy Czarnieckiej-Skubiny - opis podręcznika:


Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego Składniki żywności Dodatki do żywności Jakość surowców i produktów żywnościowych Opakowania żywności Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Towaroznawstwo spożywcze"
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. - okładka podręcznika
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja... Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady - okładka podręcznika
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni - okładka książki
Chemia wokół nas. Chemia w kuchni Katarzyna Dobrosz-Teperek, Beata Dasiewicz
Produkty podobne:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia... Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek