pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2
podręcznik:

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 216 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302150388
ISBN: 9788302150388
Data: 2015-09-23
Cena: 33.83  Cena wydawcy: 36.90 zł Oszczędzasz: 3.07 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik. Kwalifikacja T.15..2 - opis wydawcy:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk - autor m.in.:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa... Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz;
Działalność gospodarcza w gastronomii. - okładka podręcznika
Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik.... Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska;
Produkty podobne:
Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. - okładka podręcznika
Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik.... Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Środa, 20 Marca 2019 roku.