pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka...
podręcznik:

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 205x290 mm
EAN: 9788302149764
ISBN: 978-83-0214-976-4
Data: 2018-08-28
Cena: 45.05  Cena wydawcy: 49.20 zł Oszczędzasz: 4.15 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych - Joanna Duda, Sebastian Krzywda - opis podręcznika:

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia. Organizowanie produkcji gastronomicznej).

Każdy rozdział publikacji zawiera krótki wstęp teoretyczny oraz karty pracy z zadaniami. Różnorodne ćwiczenia ułatwią nauczycielowi prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni, a uczniowi pozwolą wyszlifować potrzebne umiejętności. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń. Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny własnych umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Pracownia organizacji żywienia Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka..."
Joanna Duda, Sebastian Krzywda - autor m.in.:
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy - okładka podręcznika
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja... Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna;
Produkty podobne:
Organizacja produkcji gastronomicznej - okładka podręcznika
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik.... Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. - okładka podręcznika
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik... Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska