pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 368 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302150401
ISBN: 978-83-0215-040-1
Data: 2015-07-14
67.49 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Podręcznik „Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 67.49 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.