pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja...
podręcznik:

Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 368 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302150401
ISBN: 978-83-0215-040-1
Data: 2015-07-14
Cena: 44.47 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10 - Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja - opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja..."
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja - autor m.in.:
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy - okładka podręcznika
Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja... Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna;
Organizowanie usług kelnerskich. - okładka podręcznika
Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń.... Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja;
Obsługa klientów w gastronomii. - okładka podręcznika
Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia... Renata Szajna, Danuta Ławniczak;
Produkty podobne:
Organizacja produkcji gastronomicznej - okładka podręcznika
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik.... Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk
Organizowanie i monitorowanie przepływu - okładka podręcznika
Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów... Daria Cybulska, Andrzej Kij, Magda Ligaj