pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
książka:

Marketing żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wolters Kluwer business
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 568 s.
EAN: 9788326444173
ISBN: 9788326444173
Data: 2013-11-06
pozycja niedostępna

Marketing żywności - opis wydawcy:

Książka przybliża problematykę współczesnego marketingu żywności, dostarczając odpowiedzi na fundamentalne pytania, m.in. o to, jak skutecznie wprowadzać na rynek produkty stanowiące ofertę wartości i zarządzać nimi, w jaki sposób kreować markę produktu żywnościowego, jak prowadzić komunikację z aktualnymi i potencjalnymi konsumentami, jak realizować cele strategii dystrybucyjnych oraz doskonalić ofertę asortymentową produktów żywnościowych.

Szczegółowej analizie poddano następujące zagadnienia: specyfika rynku żywności, mechanizmy funkcjonowania i struktura, wybrane aspekty zachowań konsumenckich oraz ewolucja koncepcji marketingowych, charakterystyka współczesnych narzędzi marketingowych na rynku żywności - produkt i marka jako oferta wartości dla konsumentów, rola ceny, komunikacji marketingowej oraz dystrybucji, informacja rynkowa - istota, zakres, rodzaje i procedura badań marketingowych dotyczących marek, cen, skuteczności komunikacji marketingowej i dystrybucji.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję!
Hanna Górska-Warsewicz, Monika Świątkowska, Karol Krajewski - autor m.in.:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność... Anna Sawicka-Muchewicz, Karol Krajewski, Monika Świątkowska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Zygmunt Mietl;
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa... Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz;
Organizacja produkcji gastronomicznej - okładka podręcznika
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik.... Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Kryszczuk;
Działalność gospodarcza w gastronomii. - okładka podręcznika
Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik.... Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska;
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Początkujący menedżer - okładka książki
Początkujący menedżer Loren B. Belker, Jim McCormick, Gary S. Topchik
Kwadrant przepływu pieniędzy - okładka książki
Kwadrant przepływu pieniędzy Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
Poniedziałek, 18 Marca 2019 roku.