pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
»
»
Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług...
podręcznik:

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2019
Oprawa: Miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 170x242 mm
EAN: 9788302152580
ISBN: 978-83-02-15258-0
Data: 2019-09-23
Cena: 35.44  Cena wydawcy: 37.93 zł Oszczędzasz: 2.49 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 7 dni

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne cz. 1 - Dorota Czerwińska - opis podręcznika:


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).

Autorka omówiła m.in. znaczenie racjonalnego żywienia dla zdrowia człowieka oraz rolę składników pokarmowych i wody w żywieniu. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne – sprawdzić jej poziom.
Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług..."
Dorota Czerwińska - autor m.in.:
Produkty podobne:
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady... Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka
Hotelarstwo. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna. - okładka podręcznika
Hotelarstwo. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Działalność... Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras