pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2018
Oprawa: miękka
Ilość stron: 168 s.
Wymiar: 205x290 mm
EAN: 9788302150456
ISBN: 978-83-0215-045-6
Data: 2018-08-28
72.61 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15. (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, które przypomina podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami - od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełnienie tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do zrealizowania w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.

Podręcznik „Pracownia obsługi klientów Kwalifikacja. Tom 15. Praktyczna nauka zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 72.61 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.