pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Podręczniki »
»
Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik...
podręcznik:

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 96 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830215711051
ISBN: 978-83-0215-711-0
Data: 2016-06-14
35.91  36.90  0.99 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności - Krystyna Jarosz - opis podręcznika:

W podręczniku omówiono dokładnie rozrost ciasta. Wskazano, jak proces ten przebiega w piekarniach rzemieślniczych, a jak w dużych zakładach. Zaprezentowano różne metody wypieku pieczywa. Wskazano parametry, które należy brać pod uwagę, aby otrzymać produkt wysokiej jakości. Opisano różnego rodzaju piece piekarskie. Starannie scharakteryzowano czynniki wpływające na wydajność wypieku. Podano przykłady jej obliczania. Poświęcono dużo uwagi jakości zdrowotnej żywności i wskazano sposoby monitorowania krytycznych punktów kontroli.

Podręcznik „Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik do nauki zawodu Piekarz Technik technologii żywności” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 35.91 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciast T.3.3. Podręcznik..."
Krystyna Jarosz - autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. - okładka podręcznika
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik... Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Produkty podobne:
Towaroznawstwo spożywcze - okładka podręcznika
Towaroznawstwo spożywcze Ewy Czarnieckiej-Skubiny (red.)