pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4.

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 104 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830215712751
ISBN: 978-83-0215-712-7
Data: 2018-10-25
53.88 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

W podręczniku omówiono szczegółowo wymagania jakościowe dotyczące pieczywa. Wskazano błędy technologiczne prowadzące do konkretnych wad wytwarzanych produktów. Opisano rodzaje transportu wewnętrznego i zewnętrznego pieczywa. Dokładnie scharakteryzowano metody chłodzenia pieczywa. Przedstawiono metody zmniejszenia ubytku magazynowego. Omówiono metody krojenia i pakowania pieczywa. Przedstawiono liczne rodzaje krajalnic i mechanizmy ich działania. Zaprezentowano sposoby magazynowania pieczywa i typowe magazyny. Przedstawiono krytyczne punkty kontroli występujące na końcowym etapie produkcji pieczywa.

Podręcznik „Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4.” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 53.88 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.