pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 288 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830214737153
ISBN: 978-83-0214-737-1
Data: 2015-09-01
62.17 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki:
- posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
- dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
- dobierania urządzeń do ich przechowywania,
- interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami,
- obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.

Podręcznik „Technika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 62.17 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.