pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
»
Bożena Granecka-Wrzosek

Bożena Granecka-Wrzosek - książki lub utwory autora

Sortuj wg

Organizacja pracy służby pięter. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.1. - okładka podręcznika
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

Organizacja pracy służby pięter. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.1.

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.12 (Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności rozróżnienia stanowisk pracy w dziale...
pozycja niedostępna

Pracownia hotelarska. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12. Praktyczna nauka zawodu. Technik hotelarstwa - okładka podręcznika
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

Pracownia hotelarska. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12. Praktyczna nauka zawodu. Technik hotelarstwa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa realizująca treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie), do wykorzystania podczas zajęć w...
Cena: 45.12  Cena wydawcy: 49.19 zł Oszczędzasz: 4.07 
do koszyka

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2 - okładka książki
Bożena Granecka-Wrzosek

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania...
Cena: 46.21  Cena wydawcy: 50.40 zł Oszczędzasz: 4.19 
do koszyka

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna - okładka książki
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Kwalifikacja T.12.3. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji...
Cena: 51.36  Cena wydawcy: 56.60 zł Oszczędzasz: 5.24 
do koszyka

Organizacja pracy służby pięter. Technikum. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.1 - okładka książki
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

Organizacja pracy służby pięter. Technikum. Podręcznik do nauki zawodu. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.1

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.12 (Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności rozróżnienia stanowisk pracy w dziale...
Cena: 39.43  Cena wydawcy: 43.00 zł Oszczędzasz: 3.57 
do koszyka

Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2 - okładka książki
Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek

Organizacja pracy w hotelarstwie cz. 2

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: twarda;
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz...
Cena: 39.51 
do koszyka