Księgarnia »
Wydawnictwa »
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne, WSiP - strona 147
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu,...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom II. Część 1Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki,...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Technologia i materiałoznawstwo dla elektroników. Podręcznik dla szkół...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum. wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim...
pozycja niedostępna
Technologia informacyjna. Liceum ogólnokształcące, liceum profilowane i technikum. Podręcznik (+ CD)
Podręcznik plus płyta CD dla liceum ogólnokształcącego, liceum profilowanego i...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
książka zawiera podstawowe wiadomości dotyczące materiałów konstrukcyjnych i ich obróbki oraz sposobów łączenia. Książka polecana uczniom klas 1 szkół zasadniczych następujących grup: mechanicznej, mechaniki precyzyjnej, górniczej,...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki przedmiotu technologia robót, przeznaczony dla uczniów technikum, zawód: technik budownictwa, specjalność: drogi i mosty kołowe. Polecamy go również uczniom liceum technicznego o...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: twarda;
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technolgii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym,...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców,...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny-...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Książka przeznaczona dla uczniów szkoły zasadniczej, zawód: tapicer. Polecamy ją również uczestnikom kursów organizowanych przez ZDZ oraz pragnącym podjąć działalność gospodarczą w branży...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono połączenia z drewna i tworzyw drzewnych stosowane w wyrobach stolarskich, konstrukcje mebli i stolarki budowlanej, maszynową obróbkę drewna i tworzyw drzewnych oraz klejenie i oklejanie w pracach stolarskich, a...
pozycja niedostępna
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Książki / Pedagogika / Materiały dla nauczycieli; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
...
pozycja niedostępna
Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP; Kategoria: Książki / Pedagogika / Materiały dla nauczycieli; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
...
pozycja niedostępna