pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko: autor tytuł  24h
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Tom 2 cz....
podręcznik:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Tom 2 cz. 2. Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 496 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 978830214721051
ISBN: 978-83-0214-721-0
Data: 2015-06-22
45.12 do koszyka pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Tom 2 cz. 2. Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa - Małgorzata Konarzewska - opis podręcznika:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).

Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Tom 2 cz...."
Małgorzata Konarzewska - autor m.in.:
Kupujący tę pozycję zamówili również:
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Działalność gospodarcza w gastronomii. - okładka podręcznika
Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik.... Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
Produkty podobne:
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie - okładka podręcznika
Gastronomia. Tom 1. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa... Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz