pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
»
Aleksandra Procner

Aleksandra Procner - książki lub utwory autora

Sortuj wg

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik - okładka książki
Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w...
Cena: 36.49 
do koszyka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik - okładka książki
Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę...
pozycja niedostępna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Klasa 3. Zasadnicza szkoła zawodowa - okładka książki
Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Klasa 3. Zasadnicza szkoła zawodowa

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu,...
pozycja niedostępna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik - okładka książki
Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano...
pozycja niedostępna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik - okładka książki
Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz. Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w...
pozycja niedostępna