pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
 
Księgarnia »
Indeks autorów »
Barbara Zielonka

Barbara Zielonka - książki lub utwory autora


okładka książki - Wiara a cierpienie
ks. Ireneusz Łukanowski SAC, Barbara Zielonka

Wiara a cierpienie

Książka. Wydawnictwo: Apostolicum ; Kategoria: Książki / Religia / Życie Chrześcijańskie / etyka - formacja; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Celem książki jest ukazanie chorym i ich rodzinom, że każde cierpienie jest potrzebne, chociaż nie zawsze je rozumiemy. Jego sens zna...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii cz. 1
Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki,...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii
Małgorzata Konarzewska, Ewa H. Lada, Barbara Zielonka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Zasadnicza szkoła zawodowa. Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Poradnik metodyczny
Barbara Zielonka, Anna Przesmycka

Technologia gastronomiczna z towaroznastwem. Poradnik metodyczny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Poradnik metodyczny dla nauczyciela zawiera: - cele i zadania w nauczaniu technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - podział materiału nauczania - nauczycielski plan wynikowy - uwagi do realizacji materiału nauczania - przedmiotowy...
pozycja niedostępna