pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Technologia żywności. Klasa 3. Technikum. Podręcznik

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2008
Oprawa: miękka
Ilość stron: 216 s.
Wymiar: 165x245 mm
EAN: 978830207977157
ISBN: 83-02-07977-4
Data: 2009-05-26
Cena wydawcy: 23.35 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.
Numer dopuszczenia: 7/01.

Podręcznik „Technologia żywności. Klasa 3. Technikum. Podręcznik” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.