pokaz koszyk
Szukaj:
autor tytuł  24h
»
»
»
Krystyna Flis

Krystyna Flis - książki lub utwory autora

Sortuj wg

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2 - okładka podręcznika
Krystyna Flis, Aleksander Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia...
pozycja niedostępna

Podstawy żywienia człowieka. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik - okładka podręcznika
Krystyna Flis, Wanda Konaszewska

Podstawy żywienia człowieka. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach...
pozycja niedostępna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik - okładka książki
Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę...
pozycja niedostępna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Klasa 3. Zasadnicza szkoła zawodowa - okładka książki
Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Klasa 3. Zasadnicza szkoła zawodowa

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu,...
pozycja niedostępna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik - okładka książki
Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano...
pozycja niedostępna

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla technikum - okładka książki
Krystyna Flis

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla technikum

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik technologii żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i...
Cena: 34.32 
do koszyka

Podstawy żywienia człowieka - okładka książki
Krystyna Flis

Podstawy żywienia człowieka

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Publikacja jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód: kucharz.Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych, funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono...
pozycja niedostępna