pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Krystyna Flis

Krystyna Flis - autor


okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2
Krystyna Flis, Aleksander Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Podstawy żywienia człowieka. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik
Krystyna Flis, Wanda Konaszewska

Podstawy żywienia człowieka. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych,funkcjach...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik
Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3. Podręcznik

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serowania potraw oraz charakterystykę...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Klasa 3. Zasadnicza szkoła zawodowa
Krystyna Flis, Aleksandra Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Klasa 3. Zasadnicza szkoła zawodowa

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas III i IV technikum, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu,...
pozycja niedostępna

okładka książki - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla technikum
Krystyna Flis

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2. Podręcznik dla technikum

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik technologii żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i...
pozycja niedostępna