pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Aleksander Procner

Aleksander Procner - autor


okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2
Krystyna Flis, Aleksander Procner

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia...
pozycja niedostępna