pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB - strona 3


okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
39.76 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacje T.11 i T.12

Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacje T.11 i T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Ekonomika i organizacja w gastronomii

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej, dopuszczony do użytku szkolnego, numer dopuszczenia...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1

Hotelarstwo cz. 1. Organizacja pracy. Tom 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2

Hotelarstwo cz. 2. Organizacja pracy. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.   ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe

Hotelarstwo cz. 4. Usługi żywieniowe

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN:...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum
praca zbiorowa

Hotelarstwo cz. 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą...
pozycja niedostępna

okładka książki - Marketing

Marketing

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Ekonomia i biznes / Zarządzanie i marketing; Rok wydania: 2007; Oprawa: miękka;
CZĘŚĆ I. PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI MARKETINGOWEJ I ISTOTA MARKETINGU ROZDZIAŁ 1. PODSTAWY DZIAŁALNOŚCI MARKETINGOWEJ 1.1. Rynek 1.2. Potrzeby człowieka i ich zaspokajanie. 1.3. Zachowanie nabywców na rynku. 1.4. Podstawowe elementy i prawa rynku....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 1. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 1

Obsługa turystyczna cz. 1. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.  ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 3. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 3. Podręcznik. Technikum

Obsługa turystyczna cz. 3. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 3. Podręcznik. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2015...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Podstawy żywienia człowieka

Podstawy żywienia człowieka

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Książki / Poradniki / Zdrowie i uroda; Rok wydania: 2004; Oprawa: miękka;
Podręcznik szkolny do nauki zawodów:-technik żywienia i gospodarstwa domowego-technik organizacji usług gastronomicznych-technik...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Pracownia hotelarska cz. 1

Pracownia hotelarska cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia Pracownia hotelarska cz. 1 przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale świetnie sprawdzą...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Przedsiębiorstwo gastronomiczne

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Bogdan...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Technologia gastronomiczna z obsługą 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2006; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego....
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Ćwiczenia. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Urządzanie zakładów gastronomicznych...

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2005; Oprawa: miękka;
Podręcznik do przedmiotu Urządzanie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych dla technika żywienia i gospodarstwa...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Klasy 4-8. Szkoła podstawowa / dyktanda, sprawdziany, pomoce; Rok wydania: 2008; Oprawa: miękka;
wyd. Format-AB ...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
pozycja niedostępna

Strona 3 z 4 : «pierwsza...1234...ostatnia» (71 pozycji)