pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB - strona 4


okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14

Zbiór zadań przygotowanie do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Zawiera 8 zestawów, w skład których...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.09. Wykonywanie usług kelnerskich

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.09. Wykonywanie usług kelnerskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.10. Organizacja usług gastronomicznych. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 1. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego technik agrobiznesu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:(PDG). Podejmowanie i...
pozycja niedostępna

Strona 4 z 4 : «pierwsza...1234 (71 pozycji)