pokaz koszyk
rozwiń menu
Księgarnia »
Wydawnictwa »
Format AB

Wydawnictwo Format AB - strona 2


okładka podręcznika - Realizacja usług w recepcji cz.2

Realizacja usług w recepcji cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
39.54 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3
praca zbiorowa

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 3 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 3...
61.58 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 1. Kw. HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dańWobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi...
58.21 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. HGT.02. cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2024; Oprawa: miękka;
Wobec zmian, które nastąpiły w podstawach programowych i programach nauczania zmieniliśmy tytuł podręcznika Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem na Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz. 2...
61.58 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Technologia żywności cz. 2. Technologie kierunkowe. Tom 1

Książka. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
66.78 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Technologia żywności cz. 3. Technologie kierunkowe. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w profilach kształcenia ogólnozawodowego do nauczania zawodu technik technologii żywności.Typ szkoły: technikum i szkoła...
66.78 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.

Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2023; Oprawa: miękka;
Testy przeznaczone dla zawodu technik hotelarstwa, w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Książka zawiera 5 przykładowych egzaminów potwierdzających kwalifikacje w zawodzie, w skład skład jednego egzaminu wchodzą: testy (40...
43.18 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Towaroznawstwo spożywcze

Towaroznawstwo spożywcze

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik pt. Towaroznawstwo spożywcze - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego....
44.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
34.09 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
36.38 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12
praca zbiorowa

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego TG.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
26.64 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego HGT.03.

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego HGT.03.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2020; Oprawa: miękka;
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i...
31.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Kwalifikacja HGT.06.

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Kwalifikacja HGT.06.

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2021; Oprawa: miękka;
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. Realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu wchodzą: testy...
36.38 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
44.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
44.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
44.31 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i...
54.86 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja...
34.58 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu...
43.18 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji:...
43.18 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 2 z 4 : «pierwsza...1234...ostatnia» (71 pozycji)