pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 254 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788302153563
ISBN: 978-83-0215-356-3
Data: 2016-01-25
Cena wydawcy: 43.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.

Podręcznik „Repetytorium testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.