pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Anna Kmiołek-Gizara

Anna Kmiołek-Gizara - autor


okładka podręcznika - Pracownia gastronomiczna. Praktyczna nauka zawodu. Kwalifikacja T.6. Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz
Anna Kmiołek-Gizara

Pracownia gastronomiczna. Praktyczna nauka zawodu. Kwalifikacja T.6. Technik zywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kwalifikacja TG.07/HGT.02 Egzamin zawodowy. Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
Anna Kmiołek-Gizara

Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kwalifikacja TG.07/HGT.02 Egzamin zawodowy. Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07 Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz
Anna Kmiołek-Gizara

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07 Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez...
77.28 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna
Anna Kmiołek-Gizara

Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik omawia zagadnienia zawarte w PKZ(T.c), czyli treści i umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodach: kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja krótko podsumowuje również informacje,...
66.36 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Repetytorium testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna
Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6 Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Pracownia gastronomiczna. Praktyczna nauka zawodu. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz
Anna Kmiołek-Gizara

Pracownia gastronomiczna. Praktyczna nauka zawodu. Kwalifikacja T.6. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h