pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 30


okładka podręcznika - Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie...
70.06 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja współczesnej recepcji hotelowej cz. 2 T.11.2.

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej cz. 2 T.11.2.

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z...
33.74 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Pracownia urządzeń techniki komputerowej. Kwalifikacja E.12. Technik informatyk

Pracownia urządzeń techniki komputerowej. Kwalifikacja E.12. Technik informatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.12 (Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć praktycznych...
75.28 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia sieci komputerowych. Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Pracownia sieci komputerowych. Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk i technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu...
71.59 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk/technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Zawiera syntetyczne i...
53.60 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia...
64.33 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Geografia turystyczna. Podręcznik cz. 2. Turystyka. Tom 4. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14

Geografia turystyczna. Podręcznik cz. 2. Turystyka. Tom 4. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych), T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż...
72.21 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej...
64.33 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja pracy służby pięter

Organizacja pracy służby pięter

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12. Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych. Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy...
32.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń cz. 2

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki...
25.79 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Sporządzanie planów analiz i sprawozdań A.35. Podręcznik cz. 3

Sporządzanie planów analiz i sprawozdań A.35. Podręcznik cz. 3

Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik podzielono na cztery części. Część pierwsza to planowanie działalności w jednostce organizacyjnej wraz z biznesplanem. Część druga dotyczy sprawozdawczości wynikającej z ustawy o rachunkowości i innych przepisów. W części...
29.16 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Technik usług kosmetycznych. Przygotowanie do egzaminu A.61 i A.62

Technik usług kosmetycznych. Przygotowanie do egzaminu A.61 i A.62

Książka. Wydawnictwo: PZWL ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Opisany materiał ma na celu przygotowanie absolwenta do wykonywania zawodu na stanowisku kosmetyczki, manicurzystki, pedicurzystki, podologa, wizażystki oraz do zdobycia uprawnień do prowadzenia własnej działalności...
93.78 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Organizacja salonu fryzjerskiego. Stylizacja. Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23

Organizacja salonu fryzjerskiego. Stylizacja. Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur)Podręcznik obejmuje tematy dotyczące: kompetencji personalnych i społecznych, podejmowania...
46.38 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja procesów obróbki i montażu części maszyn i urządzeń Podręcznik do nauki zawodu. Technik mechanik. Kwalifikacja M.44.1

Organizacja procesów obróbki i montażu części maszyn i urządzeń Podręcznik do nauki zawodu. Technik mechanik. Kwalifikacja M.44.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik realizujący treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M.44 (Organizowanie procesów obróbki i montażu części maszyn i urządzeń). Planowanie procesów technologicznych obróbki i montażu części maszyn...
71.59 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.    ...
36.57 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja pracy małych zespołów

Organizacja pracy małych zespołów

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Książka jest zgodna z nową podstawą programową (efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów: OMZ. Organizacja pracy małych zespołów ). Książka przeznaczona dla uczniów zdobywających zawody: 1....
19.05 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kompetencje personalne i społeczne

Kompetencje personalne i społeczne

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Książka jest zgodna z nową podstawą programową (efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów: KPS. Kompetencje personalne i społeczne ). Książka przeznaczona dla uczniów zdobywających zawody:...
21.77 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich oraz mieszanek betonowych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Kwalifikacja B.18.1

Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich oraz mieszanek betonowych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Kwalifikacja B.18.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 1 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie zapraw murarskich i tynkarskich oraz mieszanek betonowych).Omawia...
59.91 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Kwalifikacja B.18.4

Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji budowlanych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Kwalifikacja B.18.4

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik budownictwa dla uczniów kształcących się na podbudowie kwalifikacji B.18 i murarz-tynkarz z zakresu części 4 kwalifikacji B.18 (Wykonywanie remontów oraz rozbiórki murowanych konstrukcji...
49.81 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Dłonie, stopy, ciało cz. 2. Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca. Podręcznik. A.62 Technik usług kosmetycznych

Dłonie, stopy, ciało cz. 2. Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca. Podręcznik. A.62 Technik usług kosmetycznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja ta zawiera informacje określone w podstawie programowej jako A.62. w zakresie manicure, pedicure i depilacji. Umiejętności te są wymagane na drugim egzaminie z kwalifikacji w zawodzie technik usług kosmetycznych. Książka jest też...
54.86 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 30 z 36 : «pierwsza...2829303132...ostatnia» (717 pozycji)