pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 30


okładka podręcznika - Technika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4

Technika w produkcji cukierniczej. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 1. Technik technologii żywności cukiernik T.4

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2016; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: - posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, - dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, - dobierania urządzeń...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Konstrukcje budowlane. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik budownictwa

Konstrukcje budowlane. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu. Technik budownictwa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: - podstawowych zagadnień związanych ze statyką budowli, - podstawowych pojęć dotyczących wytrzymałości materiałów, - zasad projektowania elementów...
67.49 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Stylizacja fryzur A.23.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik usług fryzjerskich

Stylizacja fryzur A.23.2. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik usług fryzjerskich

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki: - wykonywania rysunków fryzur z zastosowaniem różnych technik ich projektowania, - tworzenia portfolio projektów fryzur, - opracowywania rysunków instruktażowych i skalowania fryzury, - stosowania specjalistycznych...
67.40 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń cz. 2 T.6

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń cz. 2 T.6

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i...
67.40 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zagrożenia w środowisku pracy i ocena ryzyka zawodowego. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik BHP Z.13.3

Zagrożenia w środowisku pracy i ocena ryzyka zawodowego. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik BHP Z.13.3

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji Z.13 (Ocenianie ryzyka zawodowego).W publikacji zawarto treści dotyczące przepisów prawa odnoszących się do oceny...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Nadzorowanie przebiegu produkcji. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik M.44.2

Nadzorowanie przebiegu produkcji. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik M.44.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik oraz ślusarz, realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji M. 44 (nadzorowanie przebiegu produkcji). W książce opisano rodzaje produkcji, przedstawiono przykładowe kalkulacje kosztów...
53.88 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych M.42.2

Nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych M.42.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik pojazdów samochodowych, realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji M.42 (nadzorowanie obsługi pojazdów samochodowych). W książce zawarte zostały m.in. treści dotyczące: - przestrzegania zasad kontaktów...
54.39 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4

Testy i zadania praktyczne. Technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40...
44.25 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Planowanie, kalkulacja kosztów i realizacja imprez turystycznych

Planowanie, kalkulacja kosztów i realizacja imprez turystycznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.13 (Planowanie i kalkulacja kosztów imprez i usług turystycznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do dobierania...
53.88 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizowanie sprzedaży. Towar jako przedmiot handlu 1

Organizowanie sprzedaży. Towar jako przedmiot handlu 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z...
53.88 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Egzamin potwierdzający kwalifikację zawodową A.22. Rozwiązania zadań

Egzamin potwierdzający kwalifikację zawodową A.22. Rozwiązania zadań

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka obejmuje rozwiązania 5 zadań z czwartego rozdziału pozycji:  Egzamin praktyczny potwierdzający kwalifikację A.22. Przykłady...
10.42 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Egzamin potwierdzający kwalifikację zawodową A.22 .Przykłady zadań

Egzamin potwierdzający kwalifikację zawodową A.22 .Przykłady zadań

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Książka dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego - KWALIFIKACJA a.22.. Składa się z czterech rozdziałów. W rozdziale I zamieszczono informacje o przebiegu egzaminu zawodowego oraz...
27.90 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Szkolenia i usługi w zakresie BHP. Kwalifikacja Z.13.5

Szkolenia i usługi w zakresie BHP. Kwalifikacja Z.13.5

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu piątej części kwalifikacji Z.13 (Organizowanie i prowadzenie szkoleń oraz świadczenie usług z...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Ergonomiczne warunki pracy. Kwalifikacja Z.13.2

Ergonomiczne warunki pracy. Kwalifikacja Z.13.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji Z.13 (Doskonalenie ergonomicznych warunków pracy).W publikacji zawarto treści dotyczące skutków zdrowotnych...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Obsługa turystyczna cz. 4. Podstawy turystyki

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług...
36.01 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Tworzenie baz danych i administrowanie bazami danych Kwalifikacja E.14. Część 2. Technikum

Tworzenie baz danych i administrowanie bazami danych Kwalifikacja E.14. Część 2. Technikum

Książka. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik stworzony do nowej podstawy programowej do kształcenia w zawodzie technik informatyk we wszystkich typach szkół oraz do samodzielnej nauki dla wszystkich zainteresowanych tematyką baz danych. Jest elementem trzyczęściowej...
45.26 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Marketing w działalności gospodarczej A.26.1

Marketing w działalności gospodarczej A.26.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik zawiera podstawową wiedzę z zakresu marketingu, zgodną z najnowszą podstawą programową dla pierwszej części kwalifikacji A.26, rozszerzoną o treści nawiązujące do najnowszych osiągnięć z tej dziedziny. Zaprezentowane w nim zagadnienia...
37.29 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10

Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania...
67.49 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja pracy w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 2. Kwalifikacja T.12

Organizacja pracy w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Tom 2. Kwalifikacja T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego,...
59.91 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie...
67.40 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 30 z 38 : «pierwsza...2829303132...ostatnia» (756 pozycji)