pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:
Księgarnia »
Podręczniki »
»
Organizacja pracy służby pięter
podręcznik:

Organizacja pracy służby pięter

Dane szczegółowe:
Wydawca: Difin
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 132 s.
Wymiar: 160x230 mm
EAN: 9788379306657
ISBN: 978-83-7930-665-7
Data: 2015-06-03
26.98 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Organizacja pracy służby pięter - Marek Halama - opis podręcznika:

Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12. Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych.

Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy służby pięter. Typy jednostek mieszkalnych, ich funkcje oraz co ważne, zasady dostosowania tych jednostek do potrzeb o różnych rodzajach niepełnosprawności. Autor szczególną uwagę zwrócił na część praktyczną, czyli na technikę pracy housekeepingu, jej organizację oraz na jakże istotne znaczenie współpracy między poszczególnymi działami hotelu odpowiedzialnymi za utrzymanie obiektu w czystości. W podręczniku zawarte są treści dotyczące bezpieczeństwa i higienicznych zasad pracy oraz ekologii w hotelarstwie.

Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.

Oceń, napisz recenzję/opinię [+]
  Bądź pierwszy - napisz opinię, recenzję o podręczniku "Organizacja pracy służby pięter"
Produkty podobne:
Organizacja pracy w hotelarstwie. - okładka podręcznika
Organizacja pracy w hotelarstwie. Szkoła ponadgimnazjalna.... Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Grzegorz Wolak
Żywienie i usługi gastronomiczne - okładka podręcznika
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady... Anna Kołłajtis-Dołowy, Katarzyna Kozłowska, Barbara Pietruszka
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. - okładka podręcznika
Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik... Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska