pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Księgarnia »
Indeks autorów »
Danuta Ławniczak

Danuta Ławniczak - autor


okładka podręcznika - Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kelner kwalifikacja T.9
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kelner kwalifikacja T.9

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości,...
52.54 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Obsługa kelnerska Podręcznik cz. 1. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa kelnerska Podręcznik cz. 1. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji...
68.66 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa klientów w gastronomii Zeszyt ćwiczeń Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.3. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2022; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie...
67.58 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.10. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.10. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług...
53.88 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania...
67.49 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie...
67.40 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości konsumentów. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych cz. 2
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości konsumentów. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2
Danuta Ławniczak, Renata Szajna

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych...
68.41 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Technikum, szkoła policealna
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Technikum, szkoła policealna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1. Kwalifikacja T.9
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1. Kwalifikacja T.9

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: organizacji stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, umiejętności niezbędnych do wykonywania zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości, opracowywania karty menu...
68.41 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 2. Kelner kwalifikacja T.9
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 2. Kelner kwalifikacja T.9

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości, sposobów wyposażenia i...
pozycja niedostępna

okładka podręcznika - Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kelner kwalifikacja T.9
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kelner kwalifikacja T.9

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości, sposobów wyposażenia i...
51.83 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono...
pozycja niedostępna

okładka książki - Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono...
pozycja niedostępna

okładka książki - Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych - technik podawania potraw kuchni różnych narodów - serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych - planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych...
pozycja niedostępna

okładka książki - Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Książki / Pedagogika / Pedagogika ogólna; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i...
pozycja niedostępna