pokaz koszyk
tylko: autor tytuł  24h
»
»
»
Danuta Ławniczak

Danuta Ławniczak - książki lub utwory autora

Sortuj wg

Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.10. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Organizowanie usług kelnerskich. Zeszyt ćwiczeń. Kwalifikacja T.10. Kelner. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi kelnerskie, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T. 10 (Organizowanie usług...
Cena: 33.30  Cena wydawcy: 36.90 zł Oszczędzasz: 3.6 
do koszyka

Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3 - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Usługi gastronomiczne. Podręcznik. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące...
pozycja niedostępna

Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10 - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Usługi kelnerskie. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik. Kwalifikacja T.10

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania...
Cena: 44.47 
do koszyka

Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa klientów w gastronomii. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.3. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie...
Cena: 38.86 
do koszyka

Obsługa gości konsumentów. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych cz. 2 - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości konsumentów. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadgimnazjalna; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2 - okładka podręcznika
Danuta Ławniczak, Renata Szajna

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych...
Cena: 40.04 
do koszyka

Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Technikum, szkoła policealna - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner. Technikum, szkoła policealna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. W sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości...
pozycja niedostępna

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1. Kwalifikacja T.9 - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1. Kwalifikacja T.9

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: kwalifikacja T.9.2 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: organizacji stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, umiejętności niezbędnych do wykonywania zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości, opracowywania karty menu...
pozycja niedostępna

Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 2. Kelner kwalifikacja T.9 - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 2. Kelner kwalifikacja T.9

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości, sposobów wyposażenia i...
Cena: 27.71  Cena wydawcy: 30.70 zł Oszczędzasz: 2.99 
do koszyka

Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kelner kwalifikacja T.9 - okładka podręcznika
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługiwanie gości. Zeszyt ćwiczeń cz. 1. Kelner kwalifikacja T.9

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres: druga część kwalifikacji T.9 (Obsługiwanie gości)Podręcznik do nauki: wiedzy i umiejętności wchodzących w zakres obowiązków kelnera, procedur i zasad bezpieczeństwa, wymagań wobec kelnera oraz zasad obsługi gości, sposobów wyposażenia i...
Cena: 27.74 
do koszyka

Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny - okładka książki
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa gości konsumentów cz. 2. Poradnik metodyczny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2011; Oprawa: miękka;
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 3 i 4 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono...
pozycja niedostępna

Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny - okładka książki
Renata Szajna, Danuta Ławniczak

Obsługa gości konsumentów cz. 1. Poradnik metodyczny

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Materiał zawarty w poradniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w klasach 1 i 2 technikum kelnerskiego oraz technikum organizacji usług gastronomicznych na podstawie podręcznika o tym samym tytule. W poradniku zamieszczono...
pozycja niedostępna

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych - okładka książki
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 2. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2009; Oprawa: miękka;
Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych - technik podawania potraw kuchni różnych narodów - serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych - planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych...
pozycja niedostępna

Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych - okładka książki
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja

Obsługa gości (konsumentów) cz. 1. Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych

Książka. Wydawnictwo: REA ; Kategoria: Książki / Pedagogika / Pedagogika ogólna; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i...
pozycja niedostępna