pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 31


okładka podręcznika - Organizacja współczesnej recepcji hotelowej cz. 2 T.11.2.

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej cz. 2 T.11.2.

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z...
33.74 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Pracownia urządzeń techniki komputerowej. Kwalifikacja E.12. Technik informatyk

Pracownia urządzeń techniki komputerowej. Kwalifikacja E.12. Technik informatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.12 (Montaż i eksploatacja komputerów osobistych oraz urządzeń peryferyjnych). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć praktycznych...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia sieci komputerowych. Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Pracownia sieci komputerowych. Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik informatyk i technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu...
50.27 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Repetytorium testy. Egzamin zawodowy Kwalifikacja E.13. Technik informatyk. Technik teleinformatyk

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk/technik teleinformatyk w zakresie kwalifikacji E.13 (Projektowanie lokalnych sieci komputerowych i administrowanie sieciami). Zawiera syntetyczne i...
53.60 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2018; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Geografia turystyczna. Podręcznik cz. 2. Turystyka. Tom 4. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14

Geografia turystyczna. Podręcznik cz. 2. Turystyka. Tom 4. Technik obsługi turystycznej. Kwalifikacja T.13 i T.14

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.13 (Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych), T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Zasady żywienia. Podręcznik cz. 2. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej...
62.17 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja pracy służby pięter

Organizacja pracy służby pięter

Podręcznik. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum hotelarskiego do 1. części kwalifikacji T.12. Utrzymywanie czystości i porządku w jednostkach mieszkalnych. Wiedza zawarta w publikacji pozwala poznać zasady działalności oraz organizację pracy...
30.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń cz. 2

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i odpowiedziach. Zeszyt ćwiczeń cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki...
25.53 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji A.35. Planowanie i prowadzenie działalności gospodarczej

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji A.35. Planowanie i prowadzenie działalności gospodarczej

Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zbiór zawiera dziesięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały...
19.87 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Sporządzanie planów analiz i sprawozdań A.35. Podręcznik cz. 3

Sporządzanie planów analiz i sprawozdań A.35. Podręcznik cz. 3

Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik podzielono na cztery części. Część pierwsza to planowanie działalności w jednostce organizacyjnej wraz z biznesplanem. Część druga dotyczy sprawozdawczości wynikającej z ustawy o rachunkowości i innych przepisów. W części...
27.82 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Ekonomika. Podręcznik cz. 2

Ekonomika. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: eMPi2 Mariana Pietraszewskiego ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2010; Oprawa: miękka;
Podręcznik opracowano na podstawie programu nauczania przedmiotu ekonomika, zawartego w dokumentacji programowej dla zawodu technika ekonomisty, nr 341[02]/MEN/2008.05.20. W podręczniku cz. 2 omówiono: ubezpieczenia, politykę...
27.72 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka książki - Technik usług kosmetycznych. Przygotowanie do egzaminu A.61 i A.62

Technik usług kosmetycznych. Przygotowanie do egzaminu A.61 i A.62

Książka. Wydawnictwo: PZWL ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Opisany materiał ma na celu przygotowanie absolwenta do wykonywania zawodu na stanowisku kosmetyczki, manicurzystki, pedicurzystki, podologa, wizażystki oraz do zdobycia uprawnień do prowadzenia własnej działalności...
84.35 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik logistyk A.32

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik logistyk A.32

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY - to publikacje - opracowane zgodnie z nową podstawą programową - dzięki której można przygotować się do egzaminów zawodowych w nowej formule.Każda z publikacji opracowana przez wysokiej klasy specjalistów...
44.95 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja salonu fryzjerskiego. Stylizacja. Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23

Organizacja salonu fryzjerskiego. Stylizacja. Tom 2 Technik usług fryzjerskich A.23

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: efekty kształcenia wspólne dla zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich PKZ (A.k), PKZ (A.n) oraz kwalifikacji A.23 (Projektowanie fryzur)Podręcznik obejmuje tematy dotyczące: kompetencji personalnych i społecznych, podejmowania...
46.38 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik rachunkowości A.65. Szkoła ponadgimnazjalna

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik rachunkowości A.65. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY - to publikacje - opracowane zgodnie z nową podstawą programową - dzięki której można przygotować się do egzaminów zawodowych w nowej formule.Każda z publikacji opracowana przez wysokiej klasy specjalistów...
40.85 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja procesów obróbki i montażu części maszyn i urządzeń Podręcznik do nauki zawodu. Technik mechanik. Kwalifikacja M.44.1

Organizacja procesów obróbki i montażu części maszyn i urządzeń Podręcznik do nauki zawodu. Technik mechanik. Kwalifikacja M.44.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik mechanik realizujący treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M.44 (Organizowanie procesów obróbki i montażu części maszyn i urządzeń). Planowanie procesów technologicznych obróbki i montażu części maszyn...
68.41 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Hotelarstwo cz. 3. Działalność recepcji

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  ...
36.98 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Obsługa turystyczna cz. 2. Organizacja imprez i usług turystycznych. Tom 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.    ...
36.01 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Organizacja i monitorowanie procesów magazynowych

Organizacja i monitorowanie procesów magazynowych

Podręcznik. Wydawnictwo: Instytut Logistyki i Magazynowania ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Magazyn jest nieodzownym elementem systemu logistycznego. Bez prawidłowego funkcjonowania magazynów trudno sobie wyobrazić sprawny przepływ towarów w łańcuchach dostaw na drodze od producentów do...
75.01 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Strona 31 z 38 : «pierwsza...2930313233...ostatnia» (756 pozycji)