Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 31
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie...
49.81
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres:kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie) Podręcznik do nauki: obsługi gości hotelowych, zasad nakrywania stołów, sposobów podawania śniadań, różnych...
55.92
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik oraz mechanik monter maszyn i urządzeń. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M. 17 (Montaż maszyn i urządzeń). W książce omówione zostały m.in.: metody montażu maszyn i urządzeń,...
71.59
Wyślemy w czasie: 24 h
Książka. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik przedstawia obszary działalności transportowo-spedycyjnej. Dostarcza wiedzy na temat m.in. zadań transportowych, rodzajów usług transportowych, czynności spedycyjnych, struktur usług spedycyjnych, spedycji w procesie międzynarodowej...
33.27
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu technik mechatronik. Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim technikum uzupełniającym, dwuletniej...
92.00
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
W podręczniku w bardzo przystępny sposób wyjaśnione są podstawowe pojęcia z zakresu marketingu. Dużą zaletą podręcznika jest wzbogacenie treści teoretycznych licznymi przykładami, które przybliżają uczniom omawiane zagadnienia.W roku szkolnym...
27.52
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Nowy podręcznik do nauki w zawodach technik ekonomista na poziomie technikum oraz technik rachunkowości na poziomie szkoły policealnej (wspólne dla obu zawodów treści kwalifikacji A.36).Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.36, A.35,...
51.83
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Nowy podręcznik do nauki w zawodach technik ekonomista na poziomie technikum oraz technik rachunkowości na poziomie szkoły policealnej (wspólne dla obu zawodów treści kwalifikacji A.36).Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.36, A.35,...
47.31
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów). Zagadnienia przedstawione w książce: rodzaje kosztorysów i zasady ich sporządzania, sposoby posługiwania...
81.62
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik zawiera wszystkie wymagane treści niezbędne do przygotowania uczniów w sposób zorganizowany i systematyczny do egzaminu w zakresie określonym w podstawie programowej kształcenia w zawodach jako E.13.1. Treści wraz z użytecznymi...
48.39
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację B.33 (Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych) w zawodzie technik budownictwa. Każdy zestaw składa się z 40 zadań testowych i...
42.84
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych oraz uczniów szkół policealnych kształcących się w zawodzie sprzedawca. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Szczegółowo omawia kwestie związane z...
53.88
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Publikacja ta zawiera informacje określone w podstawie programowej jako A.62. w zakresie manicure, pedicure i depilacji. Umiejętności te są wymagane na drugim egzaminie z kwalifikacji w zawodzie technik usług kosmetycznych. Książka jest też...
54.45
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia...
71.59
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu technik mechatronik. Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim technikum uzupełniającym, dwuletniej...
94.02
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń dla uczniów zdobywających zawód technika: ekonomisty, rachunkowości i handlowca. Obejmuje problematykę zawartą w podręczniku J. MusiałkiewiczaMarketing.Układ zbioru ćwiczeń jest zgodny z podstawą programową i programem...
21.41
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.19 (Strzyżenie włosów, formowanie fryzur i ondulowanie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności doboru metod i techniki...
60.11
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące: struktury organizacyjnej recepcji,...
59.73
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu...
64.33
Wyślemy w czasie: 24 h
Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych...
71.59
Wyślemy w czasie: 24 h