pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 31


okładka podręcznika - Obsługa informatyczna w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń

Obsługa informatyczna w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie...
49.81 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12

Obsługa konsumenta. Tom 12 .Zeszyt ćwiczeń. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zakres:kwalifikacja T.12 (Przygotowanie i podawanie śniadań, Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie) Podręcznik do nauki: obsługi gości hotelowych, zasad nakrywania stołów, sposobów podawania śniadań, różnych...
55.92 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Monter maszyn i urządzeń. Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik, mechanik-monter maszyn i urządzeń. Kwalifikacja M.17.1. Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa

Monter maszyn i urządzeń. Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik, mechanik-monter maszyn i urządzeń. Kwalifikacja M.17.1. Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik oraz mechanik monter maszyn i urządzeń. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji M. 17 (Montaż maszyn i urządzeń). W książce omówione zostały m.in.: metody montażu maszyn i urządzeń,...
71.59 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka książki - Podstawy transportu i spedycji

Podstawy transportu i spedycji

Książka. Wydawnictwo: Difin ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik przedstawia obszary działalności transportowo-spedycyjnej. Dostarcza wiedzy na temat m.in. zadań transportowych, rodzajów usług transportowych, czynności spedycyjnych, struktur usług spedycyjnych, spedycji w procesie międzynarodowej...
33.27 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Urządzenia i systemy mechatroniczne. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Urządzenia i systemy mechatroniczne. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu technik mechatronik. Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim technikum uzupełniającym, dwuletniej...
92.00 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Marketing Podręcznik. Szkoły ponagdimnazjalne

Marketing Podręcznik. Szkoły ponagdimnazjalne

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
W podręczniku w bardzo przystępny sposób wyjaśnione są podstawowe pojęcia z zakresu marketingu. Dużą zaletą podręcznika jest wzbogacenie treści teoretycznych licznymi przykładami, które przybliżają uczniom omawiane zagadnienia.W roku szkolnym...
27.52 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia rachunkowości cz. 2. Moja firma. Kwalifikacja A.36

Pracownia rachunkowości cz. 2. Moja firma. Kwalifikacja A.36

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Nowy podręcznik do nauki w zawodach technik ekonomista na poziomie technikum oraz technik rachunkowości na poziomie szkoły policealnej (wspólne dla obu zawodów treści kwalifikacji A.36).Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.36, A.35,...
51.83 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Pracownia rachunkowości cz. 1. Dokumenty. Kwalifikacja A.36

Pracownia rachunkowości cz. 1. Dokumenty. Kwalifikacja A.36

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Nowy podręcznik do nauki w zawodach technik ekonomista na poziomie technikum oraz technik rachunkowości na poziomie szkoły policealnej (wspólne dla obu zawodów treści kwalifikacji A.36).Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.36, A.35,...
47.31 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Sporządzanie kosztorysów. Podręcznik do nauki zawodów (+ CD). Kwalifikacja B.30.1. Technik budownictwa. Technik drogownictwa. Technik dróg i mostów kolejowych

Sporządzanie kosztorysów. Podręcznik do nauki zawodów (+ CD). Kwalifikacja B.30.1. Technik budownictwa. Technik drogownictwa. Technik dróg i mostów kolejowych

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2012; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów). Zagadnienia przedstawione w książce: rodzaje kosztorysów i zasady ich sporządzania, sposoby posługiwania...
81.62 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Projektowanie i wykonywanie lokalnej sieci komputerowej. Kwalifikacja E.13.1. Technikum

Projektowanie i wykonywanie lokalnej sieci komputerowej. Kwalifikacja E.13.1. Technikum

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik zawiera wszystkie wymagane treści niezbędne do przygotowania uczniów w sposób zorganizowany i systematyczny do egzaminu w zakresie określonym w podstawie programowej kształcenia w zawodach jako E.13.1. Treści wraz z użytecznymi...
48.39 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Testy i zadania praktyczne. Technik budownictwa. Kwalifikacja B.33. Szkoła ponadgimnazjalna

Testy i zadania praktyczne. Technik budownictwa. Kwalifikacja B.33. Szkoła ponadgimnazjalna

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację B.33 (Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych) w zawodzie technik budownictwa. Każdy zestaw składa się z 40 zadań testowych i...
42.84 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Przedsiębiorca w handlu. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik. Tom 4. Technik handlowiec, sprzedawca, technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18

Przedsiębiorca w handlu. Prowadzenie sprzedaży. Podręcznik. Tom 4. Technik handlowiec, sprzedawca, technik księgarstwa. Kwalifikacja A.18

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Szkoła ponadpodstawowa; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych oraz uczniów szkół policealnych kształcących się w zawodzie sprzedawca. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Szczegółowo omawia kwestie związane z...
53.88 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Dłonie, stopy, ciało cz. 1. Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca. Podręcznik. A.62. Technik usług kosmetycznych

Dłonie, stopy, ciało cz. 1. Kosmetyka pielęgnacyjna i upiększająca. Podręcznik. A.62. Technik usług kosmetycznych

Podręcznik. Wydawnictwo: Nowa Era ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Publikacja ta zawiera informacje określone w podstawie programowej jako A.62. w zakresie manicure, pedicure i depilacji. Umiejętności te są wymagane na drugim egzaminie z kwalifikacji w zawodzie technik usług kosmetycznych. Książka jest też...
54.45 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2017; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia...
71.59 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Urządzenia i systemy mechatroniczne. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1

Urządzenia i systemy mechatroniczne. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu technik mechatronik. Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim technikum uzupełniającym, dwuletniej...
94.02 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Marketing. Szkoła ponadgimnazjalna. Ćwiczenia

Marketing. Szkoła ponadgimnazjalna. Ćwiczenia

Podręcznik. Wydawnictwo: Ekonomik ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń dla uczniów zdobywających zawód technika: ekonomisty, rachunkowości i handlowca. Obejmuje problematykę zawartą w podręczniku J. MusiałkiewiczaMarketing.Układ zbioru ćwiczeń jest zgodny z podstawą programową i programem...
21.41 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Techniki fryzjerskie. Podręcznik do nauki zawodu fryzjer, technik usług fryzjerskich. Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa

Techniki fryzjerskie. Podręcznik do nauki zawodu fryzjer, technik usług fryzjerskich. Technikum, Zasadnicza szkoła zawodowa

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2013; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodów fryzjer i technik usług fryzjerskich realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.19 (Strzyżenie włosów, formowanie fryzur i ondulowanie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności doboru metod i techniki...
60.11 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Działalność recepcji. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Hotelarstwo. Podręcznik cz. 2

Działalność recepcji. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Hotelarstwo. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące: struktury organizacyjnej recepcji,...
59.73 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Hotelarstwo. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Działalność recepcji. Podręcznik cz. 1

Hotelarstwo. Tom 3. Szkoła ponadgimnazjalna. Działalność recepcji. Podręcznik cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu...
64.33 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Obsługa kelnerska. Szkoła ponadgimnazjalna. Podręcznik cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych...
71.59 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 31 z 36 : «pierwsza...2930313233...ostatnia» (717 pozycji)