pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  

Podręczniki do przedmiotów zawodowych - strona 17


okładka podręcznika - Nowoczesne zabiegi fryzjerskie
praca zbiorowa

Nowoczesne zabiegi fryzjerskie

Podręcznik. Wydawnictwo: Suzi ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Nowoczesne Zabiegi Fryjerskie (II) DO KWALIFIKACJI FRK.01profesjonalna nauka fryzjerstwa - teoria i praktyka w zawodzie fryzjerdla zawodu fryzjer 514101 i technik usług fryzjerskich 514105poziom podstawowy i ponadpodstawowyDla:...
67.48 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kwalifikacja INF.02. Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych cz. 1

Kwalifikacja INF.02. Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Helion ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Informatycy i programiści należą aktualnie do najbardziej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się w szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji. Technik informatyk to zawód o wymiernej wartości...
52.64 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kwalifikacja INF.03. Tworzenie i administrowanie stronami i aplikacjami internetowymi oraz bazami danych cz.1

Kwalifikacja INF.03. Tworzenie i administrowanie stronami i aplikacjami internetowymi oraz bazami danych cz.1

Podręcznik. Wydawnictwo: Helion ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Informatycy i programiści należą aktualnie do najbardziej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się po szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji. Technik informatyk oraz technik programista to...
66.16 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.02. cz. 2

Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.02. cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnychi gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady...
77.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technik hotelowy. Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik cz. 1

Technik hotelowy. Obsługa gości. Kwalifikacja HGT.03. Podręcznik cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Autorzy zamieścili w podręczniku informacje dotyczące klasyfikacji obiektów i...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kwalifikacja AU.22

Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kwalifikacja AU.22

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Publikacja opracowana zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji AU.22 (Obsługa magazynów) stanowi materiał przygotowujący do egzaminu zawodowego z tej kwalifikacji. Jest to kompendium wiedzy na temat...
72.61 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej. Kwalifikacja EKA.04. cz.2

Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej. Kwalifikacja EKA.04. cz.2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej). Prezentuje obszerny materiał dotyczący gospodarowania zasobami rzeczowymi i dokumentowania zdarzeń...
79.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technik eksploatacji portów i terminali. Kwalifikacja AU.34/2

Technik eksploatacji portów i terminali. Kwalifikacja AU.34/2

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik eksploatacji portów i terminali zawiera treści z zakresu kwalifikacji AU.34 (Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów). W publikacji przedstawiono ogólne...
66.36 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Kwalifikacja EE.09. Podręcznik cz. 3

Kwalifikacja EE.09. Podręcznik cz. 3

Podręcznik. Wydawnictwo: Helion ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Kwalifikacja EE.09 Programowanie, tworzenie i administrowanie stronami internetowymi i bazami danych cz.3 Tworzenie i administrowanie bazami danych. Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk.Jolanta Pokorska informatyk, absolwentka informatyki i...
38.83 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i...
77.68 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej. Kwalifikacja EKA.04. Podręcznik cz. 1

Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej. Kwalifikacja EKA.04. Podręcznik cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista zawiera treści z zakresu kwalifikacji EKA.04 (Prowadzenie dokumentacji w jednostce organizacyjnej).Publikacja składa się z dwóch części. Część pierwsza zawiera aktualny stan wiedzy naukowej z zakresu:...
79.70 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
37.96 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie cz. 2

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie...
41.75 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019

Podręcznik. Wydawnictwo: Format AB ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat...
34.27 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2015; Oprawa: miękka;
Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznejPodręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych...
69.85 
Wyślemy w czasie: 1-3 dni

okładka książki - U lekarza. Słucham i rozumiem! Materiały do nauczania języka polskiego medycznego. Poziom A2-B2
praca zbiorowa

U lekarza. Słucham i rozumiem! Materiały do nauczania języka polskiego medycznego. Poziom A2-B2

Książka. Wydawnictwo: Wydawnictwo Avalon ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
U lekarza. Słucham i rozumiem! – to książka, która na rynku wydawniczym wypełnia lukę w zakresie języka specjalistycznego medycznego na poziomach A2-B2. Została przygotowana z myślą o wszystkich...
74.36 
Wyślemy w czasie: 24 h

okładka podręcznika - Obsługa turystyczna. Szkoła ponadgimnazjalna. Zeszyt ćwiczeń cz. 1

Obsługa turystyczna. Szkoła ponadgimnazjalna. Zeszyt ćwiczeń cz. 1

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zbiór ćwiczeń do nauki w zawodzie technik obsługi turystycznej w zakresie przedmiotu obsługa turystyczna. Zawiera zadania i ćwiczenia do samodzielnego rozwiązania. Obejmuje następujące zagadnienia: bhp w branży turystycznej,...
44.95 
Ostatni egzemplarz! Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Obsługa informatyczna w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń

Obsługa informatyczna w hotelarstwie. Zeszyt ćwiczeń

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2014; Oprawa: miękka;
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum.Przedstawia podstawowe funkcje programów Office.Uczy technik pisania bezwzrokowego.Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie.Przystępnie...
38.56 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów. Kwalifikacja BD.30. Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa cz. 1. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Organizacja i kontrola robót budowlanych oraz sporządzanie kosztorysów. Kwalifikacja BD.30. Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa cz. 1. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik omawia szczegółowo dokumentację wymaganą do podjęcia robót budowlanych, metody planowania robót w budownictwie, w tym sposoby organizacji pracy, sieciowego planowania czynności i harmonogramy. Opisuje także, jak należy...
65.72 
Wyślemy w czasie: 3-5 dni

okładka podręcznika - Organizacja, kontrola i sporządzanie kosztorysów robót budowlanych. Kwalifikacja BD.21. Podręcznik do nauki zawodu technik robót wykończeniowych w budownictwie cz. 1. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Organizacja, kontrola i sporządzanie kosztorysów robót budowlanych. Kwalifikacja BD.21. Podręcznik do nauki zawodu technik robót wykończeniowych w budownictwie cz. 1. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Podręcznik. Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP ; Kategoria: Podręczniki / Przedmioty zawodowe; Rok wydania: 2019; Oprawa: miękka;
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik robót wykończeniowych w budownictwie z zakresu kwalifikacji BD.21 (Organizacja, kontrola i sporządzanie kosztorysów robót budowlanych).Autor wyczerpująco opisał...
69.44 
Wyślemy w czasie: 24 h

Strona 17 z 38 : «pierwsza...1516171819...ostatnia» (753 pozycji)